boeken

 

Nu te bestellen bij uitgever Elikser

 

Dit boek brengt Akasha ofwel de etherische wereld in verband met organen en ziekte en gezondheid. Het brengt energetisch / psychologische patronen in beeld die verbonden zijn aan orgaansystemen.Het boek is inzichtelijk in de filosofie van de natuurgeneeskunde. En biedt praktisch toepassingen door een uitgebreide omschrijving van de mineralen zouten ontwikkeld door dr. Schussler.

– Adrie van der Ven heeft 30 jaar ervaring als natuurgenezer in dit werk vast gelegd.  Het boek bevestigt dat  de drie velden, energetisch, psychologisch en fysiek, voortdurend met elkaar verweven zijn,  daarin schuilt ook de oplossing tot herstel.

 

Zie hier de recensie in het tijdschrift Koorddanser

dynamiek_van_de_v_lr

Dynamiek van de Chakra's bestellen     Over de inhoud:  in dit boek de verschillende geaardheden waaruit een identiteit bestaat. Er is niet één ik, maar vaak zijn lagen van subpersonen, gedrag en bewustzijn verweven. Binnenin zit de kiem tot vrijheid, solide verpakt in conditionering en gedragscodes. Net als favoriete kleding worden die gedragscodes meegedragen, ze geven uitstraling en houvast aan de identiteit. Totdat door innerlijke progressie of veranderde omstandigheden het gedrag zijn zin kwijtraakt. Verder lezen

test

De Solaar Horoscoop bestellen  Over de inhoud: De solaarhoroscoop met de interpretatie van de planeten in de huizen en de onderschepte assen in de solaar. Met een voorwoord door Han van Straaten. Een boek dat elke praktijkvoerende astroloog moet hebben.

12_tekens_cover

De Twaalf Tekens hier bestellen  Over de inhoud: Een pakkende omschrijving van de twaalf dierenriemtekens, nar hun wakke en sterke eigenschappen, verwachting in de relatie en groeiprocessen.