boeken

 

Nu te bestellen bij uitgever Elikser

 

Het chakrasysteem wordt gebruikt als een leidraad voor een diepgaande interpretatie. In de chakra’s ligt het geheel van de menselijke conditionering besloten. De meest intense gevoelens, wilskracht, angst, realisme, creativiteit en denkprocessen zijn verweven met het systeem van de chakra’s. Deze zijn tevens verbonden met specifieke organen en de besturingssystemen. Zo ontstaat een holistisch en psychosomatisch beeld.
Het veld van Akasha is de etherische wereld, die op persoonlijk niveau als een aura wordt waargenomen. Als parels liggen de chakra’s hierin te fonkelen, tevens zijn zij de dynamo voor lichamelijke en psychologische processen. Deze drievoudige werkelijkheid vormt de basis tot natuurlijk herstel.

Een blijvende psychologische spanning kan vanuit emotionele onrust of na onderdrukking in het lichaam uitkristalliseren als ontsteking, verharding of ziekte. Virussen, erfelijke factoren en chemische vervuiling kunnen eveneens de directe oorzaak vormen voor ziekte in een acute of chronische vorm. Stress die langdurig van aard is, vormt evenzeer een bedreiging voor het solide functioneren van het immuunsysteem.

 

Zie hier de recensie in het tijdschrift Koorddanser

dynamiek_van_de_v_lr

Dynamiek van de Chakra's bestellen     Over de inhoud:  in dit boek de verschillende geaardheden waaruit een identiteit bestaat. Er is niet één ik, maar vaak zijn lagen van subpersonen, gedrag en bewustzijn verweven. Binnenin zit de kiem tot vrijheid, solide verpakt in conditionering en gedragscodes. Net als favoriete kleding worden die gedragscodes meegedragen, ze geven uitstraling en houvast aan de identiteit. Totdat door innerlijke progressie of veranderde omstandigheden het gedrag zijn zin kwijtraakt. Verder lezen

test

De Solaar Horoscoop bestellen  Over de inhoud: De solaarhoroscoop met de interpretatie van de planeten in de huizen en de onderschepte assen in de solaar. Met een voorwoord door Han van Straaten. Een boek dat elke praktijkvoerende astroloog moet hebben.

12_tekens_cover

De Twaalf Tekens hier bestellen  Over de inhoud: Een pakkende omschrijving van de twaalf dierenriemtekens, nar hun wakke en sterke eigenschappen, verwachting in de relatie en groeiprocessen.