helder waarnemen

anonieme houtsnede 1888

Wat we zien wordt in sterke mate bepaald door ons bewustzijn. Groeiprocessen gaan in deze tijd vaak sneller dan vooraf gedacht. Dat een uiterlijke situatie niet meer past bij iemands innerlijk proces, komt steeds meer voor. Een reading met helder waarnemen zal de essentie en de richting die bij iemand past, weer duidelijk in het vizier brengen. Met helder waarnemen spreekt het hart en andere intuïtieve kenmerken. De reading geeft zicht op; kwaliteiten, op uniek individuele  eigenschappen, op spirituele waarden, engelen op zwakte, angst, op creativiteit, liefde  en de omgang met anderen. De verhouding tussen de diverse karakterdelen wordt zichtbaar, de weg die bij iemand past wordt helder. In een reading spreekt de ziel zich uit via beelden, met name datgene dat nog geleefd wil worden.

Een sessie geeft richting en inzicht bij:

  • Het gevoel hebben een knoop door te willen hakken.
  • Veel inzet geven maar de laatste tijd weinig rendement.
  • Verlangen naar andere of idealen of dromen, maar hoe, ….
  • Streven naar diepe liefde, de wens van het hart horen.
  • Zicht en grip willen hebben op de actualiteit.
  • Pijn of klachten die psychosomatisch blijken te zijn.

Een reading wordt vaak toegepast bij jongeren voor een passende beroepskeuze. De interpretatie volgt in duidelijke begrippen.

Een reading is zeker ook toepasbaar voor uw huisdier. Er komt zicht op de gevoelswereld, kenmerkende kwaliteiten, de verlangens, de oorzaak van evt. afwijkend gedrag en het verleden van het dier.